papillon_logo.gif
BEMUTATKOZÁS
 
Cégunk több mint 20 éve Magyarországon elsőként kezdett el gyártani valódi kövekből és természethű műszikla alapanyagból vízeséseket, csobogókat, szökőkutakat.
szökőkút 061.jpg
Mai világunkban nem sok idő jut a természetet járni, lepihenni a rohanó kispatak, vízesés mellett és hallgatni a kövek között csörgedező víz hangját. Mi megpróbálunk otthonába, illetve környezetébe varázsolni természethű műszikla vízeséseinkkel, szökőkutjainkkal egy kis zugot, ahol legalább kis időre megpihenhet, visszanyerheti nyugalmát, felfrissülhet.
műszikla vízesés 043.jpg
Többszázféle kisebb szökőkut, csobogó választékunkat, különböző anyagokból állítjuk össze. A valódi márvány, a szokatlan formájú kövek, ásványok a folyó sodrása csiszolta kavics, bambusznád, tengeri kagylók, valamint kerámia díszítőelemek mind alkotó elemei szökőkút és csobogó választékunknak.
szökőkút 047.jpg
Ha készen nem találja álmai szökőkút, műszikla kompozícióját, mi fénykép vagy helyszíni felmérés alapján megmintázzuk, az adott környezethez tervezzük izlése figyelembevételével.
Kívánsága és a helyi adottságoknak megfelelően, műnövény vagy élőnövény betelepítésével egyaránt dekoráljuk álmai szökőkút, műszikla összeállítását.
szökőkút 048.jpg
Amennyiben ön is szeretne otthonában , munkahelyén, udvarán, teraszán egy békés, természethű környezetet kialakítani, úgy hívja cégünket, mi pedig telefonon történt egyeztetés után felkeressük önt és megépítjük álmai szökőkút, műszikla vízesését.
műszikla vízesés 061.jpg
Reméljük elnyertük bizalmát és mielőbb megtekinti kínálatunkat és személyesen is köszönthetjük megrendelőink között.
Mintaboltjainkban személyesen is megtekintheti csobogó és szökőkút választékunkat, telephelyünkön pedig ( előzetes időpont egyeztetés után ) megtekintheti vízesés és műszikla választékunkat.
Időpont egyeztetéshez hívható:
06-1-281-15-57 (9-16-ig)
Kosár info: 113 db, 7628700 Ft

Papillon Design

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.