papillon_logo.gif
VÉGKIÁRUSÍTÁS, ÚJ TERMÉKEKKEL!! NÉZZE MEG!!
Az üvegszál erősítésü műszikla külső- és belső térben egyaránt időtálló, könnyen tisztítható, és áttelepíthető. Pontos másolata a természetben található köveknek, mégis súlyánál fogva bárhová felhasználható. Bármilyen szín, forma és méret kialakítható. Akár mennyezetre is felszerelhetők, barlangok, oszlopok, bútorok is kialakíthatók a szikla és kavics alakú kövekből. A műsziklába világítások, hangfalak, polcok és akár élő- vagy műnövényes helyek is kialakíthatók. A kívánt alpszínben gyártjuk, és a végmunkák során patinázzuk, öregbítjük. Külön vízhatlan hátfala és medencéje biztosítja, hogy a műszikla szőnyegre, parkettára, kőre bitonsággal beépíthető.
műszikla 017.jpg műszikla 033.jpg műszikla 020.jpg
Vízeséseink melyek valósághű műsziklából készülnek, természethű megjelenésen kívül a megfelelő páratartalmat is biztosítják, ami nem tesz kárt a környezetben, mivel a levegő hőmérsékletének függvényében ad le több vagy kevesebb párát, valamint az élőnövényeknek megfelelő mikroklímát tesz lehetővé.A beltérben elhelyezett kompozíciók saját külön üvegszálas medencével és hátfallal készülnek. Ez az eljárás biztosítja, hogy a műszikla kőre, parkettára, padlószőnyegre 100 % biztonsággal elhelyezhető.
műszikla vízesés 055.jpg műszikla vízesés 041.jpg műszikla 072.jpg
A különböző kultúrák megjelennek szökőkút kompozícióinkban.Választékunkban megtalálhatók az indiai , egyiptomi és görög kultúra emlékait idéző csobogók és a modern szökőkutak.Egy görög tengerparti nyaralás, egy egyiptomi vagy kínai utazás, egy hegymászó túra emlékét idézheti fel az általunk megálmodott kis szobai vagy kerti szökőkút, melyet kisebb és nagyobb változatban egyaránt gyártunk.
szökőkút 0266-16.JPG szökőkút 0182.jpg szökőkút 0207-12.JPG
Egyedülálló muránoi üveg választékunkkal várjuk kis- és nagykereskedéseinkben. Óriási szín- és formavilággal.
Muránói bonbonier 0NV616.jpg Muránói óra 01.jpg Muránói tál 0LP506.jpg
Cégünk vállalja üzletek berendezéseinek stilusos és egyedi tervezését és kivitelezését. Műszikla burkolatainkból polcokat, pultokat, oszlopokat, boltíveket, ülőkéket készítünk egyedi igény szerint. Tükröt, világítást, üvegpolcokat tudunk beépíteni az áru jellegétől függően. Éttermek, szállodák, panziók, kaszinók belső design tervezését, kialakítását a megrendelő igényét figyelembe véve vállaljuk.
üzlet berendezés 010.jpg üzlet berendezés 005.jpg üzlet berendezés 018.jpg
Szobrok
Szinházi díszletek, szobrok, figuratív elemek gyártását kül- és beltérre, nagy díszletépítő és épületszobrász gyakorlattal vállaljuk egyedi elképzelések szerint is. Beltéri díszítő elemként műfákat, műpálmákat valódi és valósághű üvegszál erősítésű törzsel, selyem alapu levelekkel gyártunk a kívánt méretben.
diszlet 01.jpg diszlet 06.jpg
Asztalok
Afrikai hangulat, vagy szecessziós motívum ?! Asztalaink bármilyen környezetben elhelyezhetőek.
asztal 001.jpg asztal 002.jpg asztal 003.jpg
Kandallók
Villányárammal müködtethető kandallóink, a lakás díszei lehetnek.
kandalló 001.jpg kandalló 003.jpg kandalló 005.jpg
Az alábbi témában érdeklődöm
*
*
 
 
 
 
 
 
 
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 734VO  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Kosár info: 113 db, 7628700 Ft

Papillon Design

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.